January 18, 2009

how many summers will it take

pitäis lukea ruotsin sanakokeeseen ja kirjottaa ranskan aine kirjaan liittyen mutten pysty purkamaan mun ajatuksia siitä paperille. 
varmaan just sen takia ajauduin taas kattomaan alex&chloen koruja, jos vaikka kohta uskaltais tilata......


CHLOE'S CUBE

ALEX'S CUBE

CHLOE'S PYRAMID

FORK YOU

PAPERCLIP

en vaan osaa päättää mikä houkuttaa eniten. noi kaikki cubet ja trianglet on ollu mun haaveissa kauan, mut miten hyvältä toi haarukka näyttäiskään. tai yksinkertainen paperclip. luulen kyllä että päädyn tekemään ton paperclipin ite -- mun laatikoiden kätköistä löytyy yks iso hopeenvärinen klemmari. köyhän versio.
toinen ongelma on väri - musta vai valkonen? mun lempivaatteet on tummia joten valkonen kai olis paras, mutta toi musta alex's cube on vaan niin pirun upee?

kaikki kuvat from here

5 comments:

 1. tuo haarukkakoru on kyllä omalla tavallaan huvittava mutta sitten taas tosi omaperäinen ja tyylikäskin, itse valkkaisin kyllä sen!

  ReplyDelete
 2. Anna, oot kyllä ihan oikeassa! mut noi graafisemmat on houkutellu mua niin kauan että mua saleen alkaa kaduttaa jos valkkaan jotain muuta :-D

  ReplyDelete
 3. Pyramidi iski täällä eniten.
  Voit muuten ratkaista ton väriongelmasi niin, että jos tilaat mustan, niin saat hyvän tekosyyn käydä hankkimassa lisää kuteita.. vaaleita nimittäin ;)

  ReplyDelete
 4. aa okka:D Alex's cube on noist paras!

  ReplyDelete
 5. Delight: grrr menee vaikeeks, kaikilla on eri favourite... mut oot oikeassa värijutun kanssa, ainut vaan että viihdyn ehkä paremmin tummissa vaatteissa. ehkä pitäis ostaa yks musta ja yks valkonen :--D

  Karla: haha mä en enää yhtään tiedä minkä tilaan !

  ReplyDelete